Download Lagu / Download Lagu Mp3 / TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more

TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more

Released: 2024 Genres:

Download Lagu TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more Mp3

Download lagu gratis online TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more - Download Lagu - Website zLagu.Net, menyenangkan Download mp3 musik TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more kualitas tinggi Gudang Lagu 2021 free download TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more mp3 di Download Lagu Gratis Mp3
Download MP3 lagu terbaru TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more - Gudang Lagu Mp3 - Website zLagu.Net, Download lagu TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more kecepatan tinggi

Lyric lagu TRANCEFUSION Magic 30.4.2011 Prague: ATB, Dash Berlin, Cosmic Gate and many more

Facebook fan page: www.facebook.com/TrancefusionParty

Biggin Trading Limited presents TRANCEFUSION MAGIC
DJs: ATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA), Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ)
Very special guest: Emma Hewitt (AUS) – live!

Saturday 30. 4. 2011, 19:15 - 06:00
Průmyslový palác, areál Výstaviště Holešovice, Praha 7

Tickets:
CZ: http://bit.ly/chcilistek
ENG: http://bit.ly/wantticket

---------------------------------------------------
(ENG scroll down)
---------------------------------------------------

Decadance team s potěšením oznamuje taneční lahůdku jarní sezóny roku 2011! Produkce této vyhlášené a nadšeně přijímané akce přichází s úplně novým konceptem eventu pro milovníky aktuální trance music. Přichází s novou krví do žil české taneční scény, přichází s novou TRANCEFUSION!
Nový formát si žádá taktéž nový prostor. Velký, ale ne obrovský. Vstřícný, variabilní i reprezentativní . Skvěle situovaný a pro konání této výjimečné taneční události jako stvořený se v Praze našel pouze jeden – Průmyslový palác (pravé křídlo) holešovického Výstaviště. Více než 6000 m2 poskytne návštěvníkům potřebný komfort, obrovské šatny a WC, rozlehlé foyer s dostatkem místa pro odpočinek, stánky s občerstvením i nádherný hlavní sál s balkony a terasami pro exkluzivní VIP lounge. V centru toho všeho však bude sál plný taneční a hudební euforie, podporované skvělou zvukovou, světelnou a vizuální show, tedy toho, co umíme nejlépe - speciálními dekoracemi, mnoha překvapivými performaceni a tanečnicemi v úchvatných kostýmech. Naší motivací je, abyste po celou noc nevycházeli z úžasu, aby tato akce zanechala nesmazatelné místo ve vaší paměti a vás napadlo, že to bylo prostě MAGIC.

To vše bude však jen kulisou k úžasným hudebním výkonům našich hostů. Nechceme být další z akcí, kde počtvrté za rok potkáte stejná jména, která vás jednou pobavila a pak 3x vyhnala z haly. Přinášíme hudební transfúzi, která je čerstvá a plná invence a energie. Proto se u některých našich jmen můžete těšit na jejich českou premiéru.

Doslova nadšením nás naplňuje skutečnost, že vám po pěti letech podruhé přivezeme do Prahy jednu z největších ikon trance music německého DJe a producenta Andre Tanneberga známého jako ATB. Jeho produkce už mnoho let oslovuje milióny posluchačů. Jsme si jisti, že je tím nejpovolanějším průvodcem, který vám zprostředkuje krátkou exkurzi do magického tanečního nebe. Do Prahy přijede po vydání již šestého dílu kompilace - THE DJ 6 ( In The Mix ) a snad i nového alba, které plánuje na začátek roku 2011.

Je nám ctí, že můžeme po roce opět českému publiku představit jednu z největších hvězd světového DJingu, holandského producenta DASH BERLIN. Dash při svém loňském premiérovém vystoupení v ČR doslova uhranul zaplněné SaSaZu energií, kterou dokázal po celý set svojí hudbou a komunikací valit na parket v míře, která nemá na současné scéně obdobu. Tomu, že to nebyla náhoda ostatně odpovídá i jeho raketový výstřel mezi světovou elitu v žebříčku DJ MAG TOP 100.

Po dlouhé době Praha přivítá světem protřelé a trance publikem zbožňované duo producentů a remixérů několika skutečných hymen taneční scény COSMIC GATE z Německa. Tito pánové mají v ČR už pěknou řádku fandů a jsou jednoznačnou zárukou toho nejkvalitnějšího soundu a nezapomenutelných setů. I Cosmici si kontakt s fanoušky dokonale užívají a věřme, že nejinak tomu bude i v případě této noci.

Dalším z řady hvězd je německý producent ROGER SHAH, v jehož případě se můžete těšit na exkluzivní live act set! Roger se na své vystoupení před pražským publikem moc těší a jistě předvede to nejlepší ze své tvorby. Je autorem mnoha globálních hitů, jejichž poslech vás již mnohokrát vynesl až do tanečního nebe a věřte že při jeho live actu budou zážitky ještě silnější.

Další hvězdou světové velikosti je americký producent SEAN TYAS, dle slov Armina van Buurena jeden z nejlepších a nejtalentovanějších producentů současnosti, remixér hvězd jako jsou Moby, Christina Aguilera nebo Pink. Svou pracovitostí si Sean nejen nadále upevňuje pozici jednoho z nejrespektovanějších a nejhranějších producentů, ale díky svému sympatickému vystupování, energickým setům a legráckám za pultem se stává jedním z nejžádanějších DJů.

Jsme si jisti, že přinášíme další jméno, které po jejich české premiéře už nikdy nezapomenete. To co oni předvádějí vás prostě chytí, semele a na konci vyhodí s pocitem „ proboha, jen ať to nekončí“. To jméno zní MYON & SHANE 54. Duo producentů z Maďarska předvádí těžko popsatelnou show, plnou mashup mixů těch největších a zdánlivě nespojitelných hitů plných vokálů a nástupů. Jisté je jediné - megastars jim nechávají remixovat své hity a svět jim momentálně leží u nohou. Vy budete také.

Ani na chvíli nepochybujeme o tom, že velmi dobře znáte věci z dílny našeho dalšího hosta z holadska DJ FIRST STATE , který vás pohladí a provede svými lahůdkami. Českou scénu na této edici zastoupí uskupení BonTrip složené ze známých DJs Bon Finix a Tripmain, jež jsou českému publiku také dobře známi.

TRANCEFUSION pro tuto noc nebude šetřit ani na milovnících vokálů a proto doveze svého speciálního hosta, kterým je australská zpěvačka EMMA HEWIT. Emma se asi nejvíce proslavila písničkou Waiting z dílny Dash Berlin. Emma Hewit má ale společný světoznámý track Not Enough Time s Cosmic Gate, proto očekávejte i jejich společné živé vystoupení. Emma je naprostým fanouškem trance music a do své premiérové návštěvy Prahy určitě vloží maximum své nezpoutané energie.

Přijďte sami okusit, jestli vám naše transfúze čerstvého trance nabídne něco nového a vzrušujícího.
TRANCEFUSION – MAGIC .
Po této noci budete jako znovuzrození!


Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 1. 12. 2010.
Klasická vstupenka – první vlna 500 ks za 690 Kč včetně veškerých poplatků (vyprodáno), dále pak 790 Kč (vyprodáno), 890 Kč, 990 Kč a 1190 Kč.
Akce do 31.12.2010 – objednejte si na dobírku 3 ks obyčejných vstupenek a jako dárek obdržíte čtvrtou zdarma.
GOLDEN VIP prvních 50 ks za 1390 Kč, dále pak 1490 Kč, 1690 Kč,1890 Kč a 2290 Kč. DIAMOND VIP prvních 50 ks za 2490 Kč, dále pak 2690 Kč, 2890 Kč, 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz
Přímý link na předprodej http://bit.ly/chcilistek nebo objednávejte na čísle 734 538 699.

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

HOTEL SHERATON PRO NÁVŠTĚVNÍKY TRANCEFUSION

Hotel Sheraton Prague jako partner akce TRANCEFUSION MAGIC připravil pro mimopražské návštěvníky speciální nabídku ubytování v tomto hotelu.

• 129,- EUR dvoulůžkový Deluxe pokoj, 119,- EUR jednolůžkový Deluxe
pokoj (bez dph)
• Pozdní opuštění pokoje do 16:00 hodin
• Americká snídaně podávaná o víkendu do 11:30 hodin
• Volný vstup do Sheraton Fitness včetně vstupu do sauny 24 hodin denně.
• Wi-Fi zdarma v lobby, na pokoji za cenu 450,- Kč na 24 hodin

Link pro rezervaci : http://bit.ly/trancefusion_sheraton

______________________________________________________
ENGLISH
--------------------------------------------

Biggin Trading Limited Presents:

TRANCEFUSION


Saturday 30 April 2011, palace opens 7:15 pm, programme starts 7.15 pm, ends 6 am
Průmyslový Palace, Right Wing, Výstaviště Holešovice Grounds, Prague 7

DJs: ATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA), Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ)
Guests: Emma Hewitt (AUS) live and many more performers



The Decadance Team Is Presenting a New Format of Trance Parties:
TRANCEFUSION–MAGIC
On 30 April 2011 in Průmyslový Palace
Featuring a Star-Studded Cast


The Decadance team is thrilled to announce a dance party sensation of the 2011 spring season! The team behind Decadance, Prague’s famed and enthusiastically received dance event, is presenting a brand new concept for lovers of the latest in trance music. It is going to infuse new blood to the veins of the Czech dance scene. Brace yourselves for a brand new

TRANSFUSION!

The new format calls for more space. Large, but not oversized. Welcoming, variable, as well as representative. There is just one such space in all of Prague that is well located and ready to accommodate this exceptional event: The right wing of the Industrial Palace at the Výstaviště Grounds in the Holešovice quarter of Prague. Over 6,000 square metres will provide all the comfort, coat check facilities, restrooms, a spacious vestibule with enough room to chill out, snack bars, and – of course – a spectacular main hall with balconies and decks to host the exclusive VIP lounges. In the centre of all this, a hall full of dance and music euphoria enhanced by a wonderful sound, light, and visual show. Show is what we do best: themed decorations, awesome performances, surprising acts, breath-taking dancers.
We want to entrance you, we want you never to forget what you have seen, we want you to think of one word when you see what we have in store for you: MAGIC.

All this, however, will be a mere backdrop for the great music performances of our guests. We do not want to be another in a tiresome series of dance events featuring the same names over and over, names that you liked the first time but were bored with the next three times.
We are going to deliver a music transfusion that is fresh, inventive, and full of energy. That is why some of our headliners will be playing for the first time ever in the Czech Republic.

We are excited to bring to Prague – for what is his only second time in five years – one the greatest trance music icons, the German DJ and producer Andre Tanneberger, better known as ATB. His music has found millions of followers over the years. ATB’s creations are known for beautiful melodies with guitar and piano motives and overwhelming vocals. We are quite sure that he is the most competent guide for your short trip to music heaven. ATB is coming to Prague just after the release of the sixth episode of his compilation series – THE DJ 6 (In the Mix) and, let’s hope, of a new album, slated to hit the shelves in early 2011.


We feel privileged to bring for a second time to Prague one of the world’s biggest DJ stars of today, the Dutch producer DASH BERLIN. During his Czech premiere last year, he cast his electrifying spell across the jam-packed SaSaZu club, rushing his music onto the dance floor with vigour that is without precedent on today’s dance music scene. That is was no coincidence is firmly corroborated by his skyrocketing debut on the DJ Mag’s Top 100 list.

After a long wait, Prague will be revisited by COSMIC GATE, a German duo of producers and remixers who are adored by the trance crowd worldwide and who are signed under a long list of great dance music anthems. These gentlemen have a strong fan base in the Czech Republic and they are a definite guarantee of a first-class sound and unforgettable tunes. The “Cosmics” love to have a good time with their public and we are sure they will have a good time in Prague this time round.

The next in our star-studded line-up is the German producer ROGER SHAH, who will play an exclusive live act set at Trancefusion. Roger is very much looking forward to play for the Prague crowd and he will undoubtedly give a great performance. He has produced a long series of global hits that have lifted you to dance heaven before. Get ready for an enhanced experience during his live act!

The next world-class treat on our programme is the American producer SEAN TYAS, whom Armin Van Buuren describes as one of the best and most talented producers of today. Sean has remixed smash hits by Moby, Christina Aguilera, and Pink, among many others. He has worked hard to become one of the most respected and most played producers, but it is his congenial way of behaving and performing, his energetic sets, and his gags behind the decks that have earned him the reputation of one of the world’s most wanted DJs.

We are quite sure that you will never forget the name of the next act that we are bringing for the first time to the Czech Republic. The things they do will seize you, grind you, and leave you with an “I-don’t-want-this-to-end” feeling. The name is MYON & SHANE 54. The Hungarian duo of producers are putting on an indescribable show full of mash-ups of the biggest hits you would never think go together, underlined by vocals and entrancing intros. They are courted by megastars who want to have their tracks remixed by them. The world is at their feet. So will you.

You are, no doubt, intimately familiar with the work of our next guest from the Netherlands. DJ FIRST STATE will caress you and feed you with his delicatessen. The Czech scene will be represented by BonTrip, a formation made up of the famed DJs Bon Finix and Tripman, two DJs of a long-standing reputation.

TRANCEFUSION will also cater to those who enjoy floating on the vocal waves. These will be treated to our special guest, the Australian singer EMMA HEWITT, best known for her part in Dash Berlin’s “Waiting.” But Emma has had many more hits worldwide, including “Not Enough Time” with Cosmic Gate. Their live rendition of the track is not to be missed! Emma is a total fan of trance music and she is sure to invest all of her unfettered energy in her first-ever gig in Prague.

Get ready for a new and exciting transfusion of the freshest in trance music.

TRANCEFUSION–MAGIC.

Come to be reborn!

For more information visit www.trancefusion.cz and http://on.fb.me/TRANCEFUSION
No admittance under 18 years of age.

Tickets available through Ticketstream at www.ticketstream.cz from 1 December 2010.

Regular ticket – first wave of 500 tickets sold at Kč 690 incl. all fees (sold out); then Kč 790 (sold out), Kč 890, Kč 990 and Kč 1,190.
“Buy 3 Get 4” deal until 31 December 2010: order three regular tickets by cash-on-delivery, get one extra for free.

GOLDEN VIP ticket – first 50 tickets sold at Kč 1,390, then Kč 1,490, Kč 1,690, Kč 1,890 and Kč 2,290.
DIAMOND VIP ticket – first 50 tickets sold at Kč 2,490, then Kč 2,690, Kč 2,890, Kč 3,190 and Kč 3,490.
DIAMOND VIP ticket includes unlimited bar consumption.
For ticket details visit www.trancefusion.cz
Direct link for presale http://bit.ly/wantticket or call for order in CZ +420 734 538 699.

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1


HOTEL SHERATON PRAGUE FOR TRANCEFUSION VISITORS:

• Deluxe Room for 119 EUR single occ. / 129 EUR double occ. including full American Breakfast, excl. VAT
• Late checkout at 4pm
• Breakfast served until 11:30 on Saturday and Sunday
• Free High Speed Internet Access at the Link@Sheraton in the lobby area (WiFi available, PC Workstations as well) In-room High Speed Internet Access for a fee (450 CZK per 24 hours)
• Free entrance to Sheraton Fitness opened 24/7 inclusive of sauna
• Transfer available from anywhere to everywhere with hotel limousine car.
Airport Transfer at 950 CZK one way or 1,500 CZK return (400 CZK saved)
• Special price for Trancefusion participants for L’inner (available only on Sunday from 16:30 at 22.50 EUR per person Detailed information about L’inner: http://www.sheratonprague.com/restaurant-brasserie-delice-glasshouse-linner

Direct link for reservation : http://bit.ly/trancefusion_sheraton
more